od Návštěvník » pát 01. kvě 2015 12:30:05
som maminka synčeka..musím povedať, že naozaj vymodleného....Prvý krát som otehotnela veľmi mladá a 28 týždni prišiel potrat...bolo to strašné a trpela tým celá moja rodina...o druhom potrate nevedel celkom nikto, nakolko som potratila úplne v rannom štádiu a to som len cítila, že som tehotná, ale dr. nič nevidel, potom mi len po telefone oznámil, áno boli ste tehotná, ale potratili ste. Potom prišlo tretie tehotenstvo, pichala som si injekcie a dávala som si tabletky pre udržanie tehotenstva, našťastie sa skončil výborne a mám nádherného synčeka. Keď som porodila, tak ako prvé som sa musela manželovi zdôveriť, že som bola tehotná a nechcela som ho znovu raniť, tak preto mu to hovorím až ked máme synčeka na svete. Tak strašne ma to celé tehotenstvo trápilo, tak veľmi som sa chcela niekomu zdôveriť...teraz som zostala znovu tehotná, zistila som to naozaj v začiatkoch a myslela som si, že ked máme už jedno dieťako, tak že tentokrát tiež dopadne tehotenstvo dobre...no žial..neviem či to tak bude..začala som trošku krvácať, tak som hned bežala k dr., ten mi povedal, že tehotenstvo vyzerá na 6 týždeň ale že nevidí akciu srdiečka....teraz mi stekajú slzy po tvári a bojím sa toho čo bude...čo mi povie dr. ale modlím sa, aby všetko dobre dopadlo. Stále si kladiem otázku prečo?prečo práve ja? kde som spravila chybu?bojím sa, tak strašne sa bojím , čo teraz budem robiť...mám síce synčeka ale túžba mať dalšie dieťatko je tak veľmi silná ale zároveň sa bojím čo ma bude čakať ak mi povie, že je to iba anjelik.....
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v pát 01. kvě 2015 12:30:05