Skrýt reklamu

Proč jste si přály víc holčičku nebo chlapečka

Problémy s dítětem školního věku.

Proč jste si přály víc holčičku nebo chlapečka

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. lis 2013 10:40:04

Proč jste si přály víc holčičku nebo chlapečka ?
Holky jen ze zvědavosti by mě zajímalo jak to je u více preferovaného pohlaví, všichni víme že nejdůležitější je to zdraví, to je jasné, ale vězšina si přeje víc jedno z toho bud holčičku nebo chlapečka srdce srdce zajímalo by mě, všimla jsem si, že jsou mnohem více upřednostnované holčičky, dřív to bylo naopak…hodně maminek je na to až fanaticky upnutých a ak jsou některé i velmi zklamané (já tohle chápu jsme jedna az nich) zajímalo by mě proč jste si přály o nebo ono víc z jakých důvodů? Také zda se Vám přání vyplnilo kytka Dále zda jste to zkoušely nějak ovlivnit? (strava, ovulace ap) okud nevyšlo Vaše vysněné přání zda se pokusíte ještě jít do dalšího těhu? (Zde mám na mysli hlavně maminky s dvěma kluky, holčičkami zda zkusí do třetice) a další dotaz u těch co se povedlo vysněné pohlaví miminka, zda jsou city stejné u všech dětí, nebo je víc upřednosnované to vysněné? klidně raději anonymně at se tu nehádá nikdo mrgreen Také by mě zajímalo z pohledu maminek co mají obojí co si myslí že je lepší (hodnější holčičky nebo kluci nebo na pohlaví vůbec nezáleží a je to jen o povaze dítěte, jak to vidíte? těm co mé dotazy nesedly omlouvám se za svoji zvědavost a snad mě za to nikdo neodsoudí mrgreen prostě mě to zajímá ráda se něco dozvím děkuji za jakékoli odpovědi kytka

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 10:40:04
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci