Skrýt reklamu

@mimčo1 ano, je droboučká

Problémy s dítětem školního věku.

@mimčo1 ano, je droboučká

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. lis 2013 13:25:44

@mimčo1 ano, je droboučká. To beze sporu. Ale důležité podle mě je, že roste a přibírá. Sice pomalinku, ale přibírá. Když si zadáš její míry a váhy do percentilového grafu, měla by kopírovat křivku. Jednu a tu samou. Kdyby ti teď naopak začla krásně přibírat a růst (z ničeho nic), a výrazně se vychýlila, tak to nějaký problém bude.
Uvidíte, jestli vás pošle dr. na nějaká vyšetření (myslím, že ano, je potřeba vyloučit, že by měla zdravotní problém). Buď se něco najde a ty budeš znát příčinu, nebo bude vyšetření v pořádku a máš doma drobečka. Váha v batolecím věku moc nevypovídá o tom, jak velká bude v dospělosti, takže touto otázkou bych se nestresovala hug
Já měla kluka pro změnu na horní hranici percentilu, bylo to děsivé, jak pořád rostl a přibíral. Dr. mě pořád ujišťovala, že jede podle křivky a ta značí, že kolem roka a půl se začne výrazně ve váze „zpomalovat“ a měla pravdu. Teď jsou mu 4, od roka a půl přibral zhruba kilo a váhově se srovnal s vrstevníky. Na výšku tedy pořád boduje, ale už jsem klidnější.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 13:25:44
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci