Zdravim maminky, mam nevlastni dcerku, kterou odmalicka vychovaval jen manzel. Jsou ji ted 2,5 roku a je moc hodna, bohuzel ma nauceny zlozvyk ktery nas zacina pomalu nicit. Mala je totiz naucena pit pres noc mlicko, budi se kvuli nemu klidne i kazdou hodinu, k tomu se musi kazdou chvili prebalovat jinak se uplne procura.... Neni problem s usinanim,ale musi jit s flaskou mlicka, a jakmile ho vypije a probudi chce dalsi, je schopna kricet a volat a brecet dokud ji ho neprineseme... o hysterickejch zachvatech v pripade ze ji jenom naznacime ze ji zadne nedame ani nemluve. Nevim jak ji to odnaucit... Chapu ze ma treba v noci zizen a ze se i v tomhle veku 1-2 pro mlicko treba vzbudi, ale je bohuzel spise pravidlem ze nas kvuli mlicku budi az 6-7x za noc a dokonce to tak drive nebylo, budila se zhruba 3x a to i v docela pravidelnou dobu ale ted to zacina byt uplne silene, kolikrat knoura opravdu kazdou hodinu a rano je schopna vstavat v 6, neprijde mi ze by se mohla v klidu vyspat kdyz je noc rusnejsi jak den, neustaly krik, pije, kolikrat se poleje, procura, musi se prebalovat... . Pokud se ale jen pokusime ji naznacit ze mlicko nebude zacne hystericky vyvadet a nejde uklidnit. Bohuzel nefunguje ani treba vysvetleni ze pokud chce aby ji jezisek nosil darecky musi v noci hezky spinkat a nepit mlicko protoze jakmile je v postylce a nema v ruce flasku s mlikem je jako silena... Vubec nevim jak na to. Nechci ji nijak psychicky vydeptat a stejne tak ne sebe a manzela protoze me desi nejaky souboj vuli kdo to vydrzi ...znamenalo by to sileny plac a vztekani celou noc mozna nekolik dni... z vlastni zkusenosti vim ze je schopna vydrzet brecet kvuli mlicku treba i hodinu ....