od Návštěvník » stř 21. kvě 2014 23:14:57
prosím o radu, můj 3letý syn nastupuje od pondělí 25.1. do školky, neumožňují nám zvykání na půl dne nebo třeba na 3hodiny, ale vyzuzala jsem si u paní ředitelky týden zvykání v podobě, že jsem ho tam přivedla na 7.hodinu a v půl 9 pro něj. První 3dny úplná pohoda, prý si vzal telefon a volal mi, zvládl to bravurně, ale až do té chvíle, než se tam objevila jiná paní učitelka. První tři dny tam na ranní hodinu byla paní ředitelka a pak zbytek jeho paní učitelka "třídní" no a ta zřejmě zapříčinila to, nebo třeba ne, že syn ve středu v půl 9 když jsem tam šla, tak břečel spíš teda řval jako tur a ona mi jen ve dveřích řekla, že s nima nechtěl cvičit a zavřela nám dveře, venku jsme potkali jeho ředitelku a to úplně rozkvetl povídali se spolu a on hned hodná paní učitelka, ta první ne! ve čtvrtek ráno měl na krajíčku, když jí tam viděl a v pátek už jsem ho tam nedostala, normálně jsme se svlíkli, ale sotva jí uviděl začala scéna, v šatně jsem mu 20.minut vysvětlovala co a jak a čekala jsem, že mi pomůže, že vyleze a naláká ho do třídy, ale jen otevřela dveře ať jí podepíšu papíry a já na ní, že nevím jestli jí ho tam mám nechat, a ona no vyvádí dost a bylo dalších pět minut syn si sundaval bačkůrky a že jde domů, pak se rozhodl, že si tam odnese hrneček a ona na něj, kde máš bačkory a v tu chvíli přiběhl ke mě do šatny a scéna se opět opakovala, bylo už skoro po půl osmý a věděla jsem, že když ho tam nechám tak tu celou hodinu probrečí, asi jsem udělala nějvětší hloupost co jsem mohla a oblíkla ho a šli jsme domu, ale jak to budu dělat až budu chodit do práce? přišli jsme domu a manžel se synem se tam vydali znovu aspoň na tu hodinku, ale opět neúspěšně, nevím jak dál, teď je víkend syn si od školky na 2dny oddychne, ale co pondělí? já nastupuje do práce, budu dojíždět a je víc než pravděpodobné, že tam syn bude od 7 do půl 4 dost často. Poradíte někdo, v pondělí máme v plánu se s tím poradit s učitelkou i s ředitelkou, ale nevím. Jak to probíhalo u vás, včerejšek jsem celý probrečela.
! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !
Naposledy oživil Anonymous v stř 21. kvě 2014 23:14:57