Skrýt reklamu

Jsem nyni v 19

Diskusní kroužek maminek a tatínků online.

Jsem nyni v 19

Příspěvekod Návštěvník » pát 01. kvě 2015 12:19:40

Jsem nyni v 19. tydnu tehotenstvi. Minule pondeli (pred tydnem) jsem zacala slabe spinit - jen takova mala krvava carka na vlozce. Potom celou noc nic, az dalsi den v poledne mi vytekla dalsi krev - hnedejsi nez vcera, asi na jednu kavovou lzicku. To me vystrasilo a tak jsem jela do nemocnice. Lekar me prohledl, poslechl detatko a rekl, ze dite je v poradku a cipek zavreny, ze muzu jet domu a nenamahat se, odpocivat.
Od toho dne mi ale zacal vytekat husty hnedy vytok - ne permanentne, ale narazove, zhruba jedna cajova lzicka naraz behem dopoledne, jedna cajova lzicka vecer, jinak byla vlozka uplne cista, a tak to slo az do soboty, kdy jsem v poledne sedela na zidli a najednou jsem citila, ze ze me neco tece - vytekla mi naraz cerstva cervena krev - asi jedna polevkova lzice, a i potom ve sprse ze me sla trocha krve, i s casteckami.
Okamzite jsem se oblekla a jela znovu na pohotovost. Doktor opet poslechl dite a rekl, ze je v poradku a muj cipek zavreny. Vzali mi vyter a krav na rozbor a poslali me znovu domu, ze mam prijet v utery na kontrolu. Poucena z internetu jsem se ptala na nizko polozenou placentu, rekli, ze z toho to neni (protoze pry to na minulem ultrazvuku ve 14+5 tt. bylo v poradku).
Nic vic jsem se nedozvedela a nikdo se mnou nic vic nedelal.
Jeste bych rada dodala, ze jsem mela syndrom mizejiciho dvojcete a na tom minulem ultrazvuku bylo videt, ze druhy vacek nezmizel a je stale uvnitr. Ptala jsem se, jestli to nemuze byt duvodem krvaceni, ale rikali, ze je to nepravdepodobne. Od toho vetsiho krvaceni v sobotu jsem mela vlozku uplne cistou, az do nedelniho poledne, kdy mi opet jednorazove vytekla asi jedna kavova lzicka cervene krve s krvavymi drobecky, a od te chvile zase nic, az do dnesniho poledne, kdy mi vytekla asi cajova lzicka takove bezovo-hnede tekutiny (ne huste, spis jako voda).
Vubec zadne bolesti nemam a ani jsem nemela.
Prosim vas, nezazil nekdo neco podobneho? Muzete se se mnou podeli o zkusenosti? Dekuji moc!

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v pát 01. kvě 2015 12:19:40
Návštěvník

Zpět na Diskuze maminek a tatínků