Skrýt reklamu

Mat se ctvercovyma ti neporadim

Těhotenství a rady nových maminek

Mat se ctvercovyma ti neporadim

Příspěvekod Návštěvník » ned 24. lis 2013 1:56:08

Mat se ctvercovyma ti neporadim,pouzivam jen ty kalhotkove,na kycle je lepsi davat treba dve nebo tri ty skladane na sebe,aspon takhle sem to delala ja.pak uz sem davala ty kalhotkove a meli sme kycle dobre a i ty kalhotkove jsou takove sirsi mezi nozkama tak taky udelaji neco pro to.ty kapsove jak rikas ze mas tak ty bych pouzivala normalne s tou vlozkou tak jak bylo v baleni a k tem ctvercovkam bych pouzila jen ty svrchni,a ty asi nemas tak bych je dokoupila k tem ctvercovkam,jinak neporadim.
Tynusko,ja taky myslim ze ty jednorazovky jsou blbe v tom ze to je napusteny papir,davam je jen na noc a kdyz jdeme k doktorce,ale jinak davam kalhotkove.a pokud mam jednorazovky tak ted vim ze nektere firmy maji ciste bile jen u zapinani maji pasek s nejakyma treba kytickama nebo tak,takze spise kupuju ty.
o tom prehrivani je psane v tom navodu staco co sem ti posilala do mailu.ten navod sem dostala tesne po narozeni stepanka a hodne mi pomohl a presvedcil v to ze mam pouzivat latkovky.tak nevim jak to tobe pomohlo.ja sem hlavne ted rada ze denne nechodim s kosem plnych plinek.jen hodim do pracky,pridam sve kalhotky,podprdu,nejake ty dupacky a bodycka od maleho a zapnu pracku a uz to jede,peru kazdy druhy den,to znamena ze treba vyperu v pondeli a dalsi pracku mam ve stredu.uz vim ze plenky mi schnou urcitou dobu a za tu urcitou dobu pouziju urcite mnozstvi plenek tak vzdy peru aby mi to urcite mnozstvi zbylo na dobu kdy to bude schnout,jestli mi teda rozumite,napisu to takhle-vim ze kdyz vyperu kolem 6 vecera tak do doby nez mi to uschne budu potrebovat jednu jeste do doby nez pujde spat a tri od rana do te doby nez bude aspon jedna plenka uschla,kazde schnou totiz jinak dlouho.tak to je zhruba 4plenky do doby nez bude uschle tak nez zacnu prat tak kouknu kolik mi zbyva plenek a kdyz vidim ze tam je treba 5nebo 6kusu tak vyperu,kdybych tam mela treba 10kusu tak bych jeste pockala.vim slozite napsane ale jinak to vysvetlit neumim.
A pocet kusu kolik jich mam ve vybave?mam jich 22,dneska sem to pocitala.a 4svrchni kalhotky,ale nemam je na svechny plenky protoze asi polovinu mam AIO a zbylou polovinu musim doplnovat o svrchno kalhotky.mam vsechny jednovelikostni protoze sem kupovala po sestinedeli a to uz prcek nebyl takovy malinkaty.jo jo,kde sou ty casy kdy mel maly 50cm -D ted uz ma 72 a je to poradneho kus chlapa.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v ned 24. lis 2013 1:56:08
Návštěvník

Zpět na Těhotenství a vše okolo.