Skrýt reklamu

Ahoj Pavli,my take neumime hodiny

Problémy s dítětem školního věku.

Ahoj Pavli,my take neumime hodiny

Příspěvekod Návštěvník » stř 21. kvě 2014 23:14:35

Ahoj Pavli,my take neumime hodiny.Neumime si zpocitat kolik nam maji v krame vratit zpatky.Tyna ma problemy s logickym uvazovanim,a kdyz neco vysvetluje tak to nema ani hlavu ani patu.Ve skole ji to docela jde,ale to je taky zasluha pani ucitelky.Vi o jejim problemu,takze ji vsechno poradne vysvetli, a kdyz se ji neco podari tak ji chvali.To je hodne dulezite,protoze ji tim hodne motivuje.Pocvaly ji pise do zakovske,takze pro Tynu je to takova motivace na sobe pracovat.Doma je to ovsem horsi.Je nesoustredena.Udelala jsem ji nastenku kde ma napsane svoje povinosti.Pomohlo mi to k tomu,ze ma nejaky rad.Vi,ze mi musi pomahat,ale pred tim se vymlouvala na to,ze si to nepamatuje.Ma ji 2 tydny a zatim to funguje.U techto deti je potrebna duslednost a rad.Me nebavilo ji porad rikat co ma delat.Pripadla jsem si jako policajt.Do skoly ji pomaha s pripravou pritel.Ja na to nemam trpelivost.Ukoly si pise sama na necisto a ja ji to pak kontroluju a rikam ji co ma spatne a proc.Mame 5 mesicni miminko,takze mi musi obcas pomahat i s malou,ale to pro ni neni zadny problem.Rada si sni hraje a uz ted ji cte pohadky.Je to tak,ze jeden den je vse o.k. a druhy den je to za trest.Taky uziva Ritalin,ale ten ji davam jenom kdyz jde do skoly.Vikendy se snazime zvladat bez leku.Opravdu kdo to nezazil tak vubec nevi o cem je rec.Tobe take preji pevne nervy a hodne trpelivostiWink

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !

Naposledy oživil Anonymous v stř 21. kvě 2014 23:14:35
Návštěvník

Zpět na Dítě školního věku, školáci