od Návštěvník » ned 24. lis 2013 0:46:21
Tak čtvercovek je opravdu doporučováno více. Přece jen přebaluješ častějš, dáváš právě 2-3 na sebe a hlavně čtvercovky klasické se musejí přežehlit.
Jen mě docela zarazilo s tím octem a bambusem. Když používám bambus, tak čím to pak vydezinfikuju, když by mi to ocet "spapal"? Chtěla jsem právě používat, sem tam i ty čtvercovky, ale bambusové, tak aby jsem nemusela kupovat každý týden nové.

Tak čtvercovek je opravdu doporučováno více. Přece jen přebaluješ častějš, dáváš právě 2-3 na sebe a hlavně čtvercovky klasické se musejí přežehlit.
Jen mě docela zarazilo s tím octem a bambusem. Když používám bambus, tak čím to pak vydezinfikuju, když by mi to ocet "spapal"? Chtěla jsem právě používat, sem tam i ty čtvercovky, ale bambusové, tak aby jsem nemusela kupovat každý týden nové. :-)